Publiceer uw huis gratis

Publiceer je vakantiewoning nu helemaal gratis! Geen commissie! Geen extra kosten!

Veelgestelde vragen

FAQ - Hier vind je alle antwoorden op veelgestelde vragen. Meer weten? Schrijf ons via het webformulier.

Menu

Een ontspannen vakantie begint met een zorgeloos verblijf.

Hoe ziet je droomvakantie er uit? Gezellig met familie of een groep vrienden in een groot huis met zwembad? Lekker knus met je eigen gezin in een appartement? Zonnen of sportief skiën? Veel wandelen en de bezienswaardigheden van het land bezoeken? Of je een paar uur wilt vliegen of naar de andere kant van de wereld wilt reizen, je wilt je uiteindelijk ook een beetje thuis voelen. Even dat gevoel van die tweede woning waar je je eigen gang kunt gaan.
Dan huur je een woning om je vakantie te vieren. Een verblijf zo groot als je wilt en van alle gemakken voorzien. Onder de zon met een eigen zwembad. Vlak bij de stad die je wilt bezoeken. Of waar ook ter wereld om te skiën, te golfen, te mountainbiken of een andere sport te beoefenen. Je doet wat je wilt. De klok telt niet mee en je hebt alle tijd voor je zelf. En elke dag weer terug naar die eigen woning waar je je zo lekker thuis voelt. Dat is pas vakantie!Extra luxe vakantiehuizen.

Hard gewerkt en een heerlijke vakantie verdiend? Iets te vieren? Of wil je jezelf eens lekker verwennen en optimaal genieten? Op akomgo.com vind je een ruime keuze uit vakantiehuizen, villa´s en appartementen. Maar ook het toppunt van luxe sterrenvilla's. Die hebben net dat beetje meer. Prachtige vakantievilla´s in zonovergoten oorden als Spanje, Portugal of Italië. Of buiten Europa: Florida, Bali of Australië. Droom heerlijk weg bij de 5-sterren vakantievilla’s en vakantiehuizen op akomgo.comVakantieappartementen bij het strand.

Vakantie betekent voor velen zon, zee en strand. Dan geniet je extra als je appartement te midden van de verschillende faciliteiten ligt en op niet meer dan loopafstand van het strand.
Op akomgo.com vind je vele vakantieappartementen pal aan het strand. Je laat de auto staan en je loopt op je slippers naar het strand. Klik op de pagina van het vakantieappartement op ‘geografische ligging’ en controleer op welke afstand het strand ligt. Lekker dichtbij? Boeken dan maar, want voor je het weet loopt iemand anders dat kleine stukje.Mogen de kat of hond ook mee op vakantie?

Helaas staan veel huiseigenaren geen huisdieren toe. Alleen met uitdrukkelijke toestemming van de verhuurder en vermelding op de voucher (reserveringsbewijs) is het toegestaan een huisdier in of om de accommodatie te houden. In dit geval zal er een toeslag per huisdier worden gevraagd. Als in de beschrijving van een accommodatie wordt vermeld dat huisdieren zijn toegestaan, dan is je hond of kat welkom. Tip: leg het wel vast in de overeenkomst. Voor alle zekerheid.


[+]