Publiceer uw huis gratis

Publiceer je vakantiewoning nu helemaal gratis! Geen commissie! Geen extra kosten!

Veelgestelde vragen

FAQ - Hier vind je alle antwoorden op veelgestelde vragen. Meer weten? Schrijf ons via het webformulier.

Menu

Waar staat Akomgo.com voor?

Wie zijn wij Akomgo.com

AKomGo, met de nadruk op de A, de K en de G. Het is de fonetische afkorting van Accommodation to Go. Nu steeds meer huurders en verhuurders akomgo.com gebruiken, kent iedereen de voordelen. En dat zijn er vele.

Akomgo.com is een initiatief van I-Rent.net, een geavanceerd online boekings- en  managementsysteem. De site brengt verhuurder en huurders bij elkaar voor de vakantie of een ander verblijf. Het vakantieplezier begint al met de heldere indeling, de duidelijke aanwijzingen en de vele automatismen in het systeem. En toch blijft alles flexibel en persoonlijk.

Akomgo.com biedt eigenaren die zelf hun vakantiehuis willen verhuren een gebruiksvriendelijk platform om het aan te bieden. Overbodig: advertenties. Akomgo.com bereikt met je huis een groot internationaal publiek. Weg ermee: hoge commissies. Eén basisprijs, alle mogelijke support. En naar wens en met een enkele 'click' uit te breiden naar speciale services.

In een paar simpele stappen brengt elke eigenaar zijn accommodatie binnen het systeem. Een luxe villa aan de kust van een heerlijk oord. Verhuurd. Een avontuurlijke hut in het bos. Gereserveerd. Een romantisch appartement in Parijs. Zeer gewild. Je huis in een skigebied. Zo goed als de hele winter bezet.

Het vraagt geen speciale kennis. Als eigenaar en verhuurder heb je toegang tot je privé boekingssysteem met beschikbaarheidskalender, zelf te bepalen prijstabellen en een beschrijving in 15 talen. Daarom: verzamel je gegevens en foto's en laat je huis profiteren van akomgo.com

Een huiseigenaar hecht waarde aan zijn verhuurobject. De verhuur moet probleemloos verlopen. En tegelijkertijd gemakkelijk, vriendelijk en toch zorgvuldig. Huurder en verhuurder delen tijdelijk wel een persoonlijk bezit.

Een reiziger zoekt zowel een vakantieverblijf als een tijdelijk thuisgevoel. Het onderkomen en de omgeving moeten dus geen onnodige problemen opleveren. Op je vakantie moet je kunnen genieten. Je wilt je eigen ritme bepalen, buiten de massa blijven en alles beleven wat er te beleven valt. Een relaxte vakantie, dankzij een heerlijk verblijf dat perfect werd geregeld.

Akomgo.com bereidt deze ideale match voor met een gedetailleerd programma. Elk facet van het huis wordt belicht. Voor de huurder blijven er nauwelijks vragen over. En daarbij brengt akomgo.com de partijen via het systeem met elkaar in contact om extra informatie uit te wisselen. Aan alles is gedacht. En dat maakt de vakantie zorgeloos en de verhuur lucratief.

Bij Akomgo.com ben je verzekerd van optimale service, professionele aanpak en een betrouwbare samenwerking. Huiseigenaar of huurder, je gaat eerst naar akomgo.com

Met zonnige groet,het team van Akomgo.com


AKOMGO.COM
Coastline villa holding b.v.
Hendrik Werkmanstraat 79  1328 DK Almere,
The Netherlands

T: +34 965796741

KvK nr. 30143409
Btw nr. NL808089857B01

E-mail:
support@akomgo.com

AKOMGO.COM
I-Rent development s.l.
Avinguda de Palmela 56,
03730 Xabia / Jávea
Alicante, Spanje
T: +34 965796741

E-mail:
support@akomgo.com

[+]