Publiceer uw huis gratis

Publiceer je vakantiewoning nu helemaal gratis! Geen commissie! Geen extra kosten!

Veelgestelde vragen

FAQ - Hier vind je alle antwoorden op veelgestelde vragen. Meer weten? Schrijf ons via het webformulier.

Menu

zoeken, vinden,  boeken ...

Vakantiehuizen Akomgo.com

Op akomgo.com vind je alle mogelijke accommodaties van een groot aantal verschillende aanbieders in vele landen. Woningen direct van de eigenaar. Accommodaties van verhuurbedrijven. Aanbiedingen van accommodatiemanagers ter plaatse en van reisorganisaties. Zoeken is gemakkelijk en je vindt altijd de bestemming van je dromen. Dan begint het vakantieplezier met de boeking. Zo gemakkelijk is zoeken, vinden en boeken op akomgo.com

Boek je een vakantiewoning, zorg dan voor goede afspraken. Prijs, betalingstermijnen en de services als beddengoed, schoonmaken, energie etc. moeten voor beide partijen duidelijk zijn. Bij professionele verhuurders zijn in de regel de voorwaarden op het moment van boeken duidelijk aangegeven en goed beschreven. Bieden zelfstandige eigenaren zelf hun accommodatie aan, dan kan er wel eens iets minder duidelijk zijn. Let dus goed op en laat niets aan het toeval over. Overigens, akomgo.com helpt met een e-mail met tips om veilig en betrouwbaar te boeken en een helder contractformulier.

Stap voor stap

  1. Zoek op gewenste locatie en datum.
  2. Pas het filter toe om de accommodaties over te houden die aan al uw wensen voldoen.
  3. Bekijk de detailpagina's van die woningen.
  4. Maak je keuze en boek met de knop 'boek nu'.
  5. Staat de woning van je keuze vrij op de kalender klik dan op de knop 'vraag boeking aan'. De eigenaar of manager controleert dan snel de beschikbaarheid om aan je door te geven.
  6. Eerst meer informatie? Klik op 'contact' om het formulier te openen en in te vullen. Dan neemt de eigenaar of manager snel contact met je op.

[+]