Publiceer uw huis gratis

Publiceer je vakantiewoning nu helemaal gratis! Geen commissie! Geen extra kosten!

Veelgestelde vragen

FAQ - Hier vind je alle antwoorden op veelgestelde vragen. Meer weten? Schrijf ons via het webformulier.

Menu

Hoe werkt Akomgo.com

Akomgo.com biedt een onbeperkt aantal bestemmingen en een enorme variatie aan vakantiewoningen. Van klein appartement in de stad tot aan kastelen in Frankrijk. Ruim appartement in een skioord? Luxe villa's aan zee met privé zwembad? Voor een heerlijke vakantie met z'n tweeën of met een hele familie? Je slaagt zeker op Akomgo. Kijk maar rond op de site.

Eigen boekingssysteem voor verhuurders

Elke eigenaar van een vakantiehuis heeft op Akomgo zijn online boekingssysteem. Zo houdt de verhuurder zijn gegevens altijd up to date. Beschikbaarheid, prijzen en foto’s zijn met een paar klikken beschikbaar om direct een reserveringsformulier aan geïnteresseerde gasten te mailen. 

Zo eenvoudig vinden huurders hun vakantiebestemming

Akomgo.com heeft een razendsnelle en gemakkelijke zoekfunctie. Hoe wil je vakantie vieren? Waar wil je naartoe? En met hoeveel personen? Een groot huis met veel slaapruimte, een klein appartement of iets er tussen in? Vul de criteria in en je krijgt een lijst met mogelijkheden. De uitgebreide accommodatiebeschrijving met foto’s en gedetailleerde informatie vertellen je alles over de woning. Dan maak je een prima keuze. Even boeken en de vakantie is geregeld. Veel plezier!

Nooit te veel betalen, geen teleurstellingen achteraf

Akomgo brengt verhuurder en huurder direct met elkaar in contact. Je maakt zelf alle afspraken. De zelfstandige woningeigenaar of manager van vakantiewoningen weten wat je wenst, als huurder weet je wat kan. Samen eens? De afspraken worden vastgelegd en gecommuniceerd in een contract. Dan staat niets een mooie vakantie in de weg.
De hele wereld werkt met internet!
staat je verhuurobject er al op?

Registreer als eigenaar gratis je vakantiewoning op akomgo.com en maak in een paar klikken een eigen website en een app voor o.a. smartphones. En kijk ... daar komen de eerste aanvragen!

Zie voorbeeld: www.villa-belleza.com.

[+]